06-5153.0684
info@bureaukairos.nl

De tuinontwerper

V1an jongs af aan heb ik in het bedrijfsleven gewerkt. Toen ik in 1998 een grote tuin kreeg, ben ik in de avonduren de opleiding “ tuinontwerper” gaan volgen. Al snel merkte ik dat hier mijn passie lag. Daarom heb ik direct daarna de opleiding “tuinontwerper gevorderden” gedaan.
Ik maakte een ontwerp voor mijn eigen tuin en aan de hand van dit ontwerp werd de tuin binnen enkele maanden aangelegd. Steeds vaker kwam een familie-lid of kennis bij mij om raad te vragen over de inrichting van hun tuin.

Met veel plezier ging ik aan de slag om voor hen een tuin te ontwerpen met hun wensen als richtlijn. Maar ook de woning en de omgeving nam ik in gedachten mee in het tuinontwerp.
Zo heb ik verschillende tuinen ontworpen in steeds weer een andere stijl. Van een stadstuin in Den Haag, tot aan een grote plattelandstuin in de Betuwe.

Ik heb toen de beslissing genomen te gaan doen wat ik echt leuk vond en startte mijn eigen bedrijf. De naam; “Bureau Kairos”, Kairos is in de Griekse mythologie de personificatie van de gelegenheid: scherp onderscheidend en doorslaggevend voor het vervolg.

“ Het geschikte moment en de uitgelezen kans om een doel te bereiken” .

Voor u is dit het geschikte moment om voor Bureau Kairos te kiezen. Zij ontwerpen een tuin voor u, die scherp onderscheidend en uniek is. Een tuin waar u zich thuis voelt. Waarin u heerlijk kunt genieten op de manier zoals u dat wilt.